HIVE by Connection

Unique and modular design: HIVE creates a whole multitude of height and size variants that can be deployed everywhere – just right for every setting.

About HIVE

You can find all the information at the following link: HIVE by CONNECTION

Projects


Deutsche Wohnen SE in Berlin

In January 2019, the 102 employees of Deutsche Wohnen returned to an office environment with a completely new scheme: In the Berlin headquarters, located in a historical building, the former small cubicles have given way to a spacious open plan office. In the sunlit and generously spaced gallery semi-private working and collaboration spaces were defined. Communication zones can easily be turned into meeting and presentation spaces, telephone boxes offer privacy for phone calls. For the trainees of the Deutsche Wohnen a creative space was included into the concept. The team offices are separated visually and acoustically with glass walls, offering privacy but not disturbing the open and airy atmosphere. Ergonomic height adjustable sit-stand desks and clever storage elements complete the picture.


OSI Europe Foodworks GmbH in Gersthofen

In the spring of 2016 the OSI group moved into its new European headquarters in Gersthofen – an existing building which had been gutted and restructured beforehand. In collaboration with the WINI Floor Planning Team a new working environment for just under 100 employees was created, reflecting the corporate identity of the company.

 

 


Bayerische Staatsbibliothek BSB in Munich

For the Bavarian State Library in Munich WINI designed and delivered not only the standard work desks and library tables for the staff members but supplied modular lounge furniture as well. The soft seating modules with their eye catching design and colours  were chosen for a deliberate contrast to the neo-classical architecture of the building.


OSPA Ostsee-Sparkasse in Rostock

In the summer of 2015, WINI realized a new processor-oriented facility solution for the executive board set-up with representative reception workstations, waiting zones, individual offices and meeting rooms in accordance with the corporate design requirements of the financial institution.


Rabobank in Den Helder/NL

WINI KantoorDesign created the planning for the new facility of the Rabobank in Den Helder - clearly structured by vibrant colors and meaningful functional zones. Object sheet with detailed informations (PDF/DE)


roomarts in Ingolstadt

On a surface of 150 square metres the planning office “roomarts” realized a modern and functional concept for an design oriented, open office world with colorful accents -  based on the activity analysis of the MY OFFICE PRINCIPLE by WINI.


Sparkasse Weserbergland in Hameln

For the new office of the "Heimatsparkasse" that serves its customers primarily via online media, WINI has developed an individual design concept, specifically "multimedia" on the Functioning of the service staff was matched - based on the MY OFFICE PRINCIPLE. Object sheet with detailed informations (PDF/DE).